NU categoric pentru perdelele inchise la culoare ?

Personal iubesc camerele cu multa lumina , cu ferestre mari si perdele deschise la culoare insa si perdelele inchise la culoare au un cuvant de spus atunci cand sunt folosite cu cap. Tineti minte ca o astfel de perdea se potriveste cel mai bine cu un perete de culoare deschisa.


Atunci cand langa un perete cu zugraveala inchisa la culoare asortezi o perdea tot inchisa vei obtine un efect teatral si mult prea opresiv. Perdelele si draperiile inchise se potrivesc cu pereti albi, crem, gri deschis, sau gri albastrui.
Daca veti folosi perdele inchise la culoare intr-o camera spatioasa sau foarte inalta veti obtine niste efecte vizuale remarcabile si o camera extrem de eleganta. Regula de baza in alegerea culorii potrivite pentru perdele (si asta este valabila pentru orice culoare) este sa repetati culoarea de la perdele in orice alt accesoriu din acea camera pentru ca acestea sa nu para ca picate din cer in decorul camerei.
Alt sfat pe care vi-l pot da este ca atunci cand nu va lasa inima sa alegeti o perdea inchisa la culoare sa incercati o combinatie de culori inchise cu desene in culori deschise ca de exemplu o perdea maro inchis cu elemente geometrice crem.
Ca si concluzie va pot spune ca si perdelele in nuante inchise daca sunt folosite potrivit au farmecul lor si pot crea o camera cu adevarat minunata si eleganta. Nu trebuie sa le excludeti de pe lista dumneavoastra doar pentru ca asemenea mie iubiti camerele aerisite si luminoase. Eu le voi lua in considerare pentru livingul meu la urmatoarea renovare care se apropie.

 


Aveti nevoie de sfatul unui specialist?

La intrebarile despre amenajari interioare, perdele, jaluzele, draperii va raspunde doamna Preda Mihaela

La intrebarile de design interior, alegere perdele va raspunde
NZarh - birou individual de arhitectura

Scrieti intrebarea dvs. in spatiul de mai jos:

Verificati textul scris

  Pentru orice problema si pentru link exchange ne puteti contacta: perdeledraperii.seo@gmail.com